Πώληση η αγορά χρυσών λιρών

Αγοράζω και πουλάω χρυσές συλλεκτικές λίρες.
Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά η μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Cosmote:… 6942434359
Wind:… 6939206300

 Διάφορες Απόψεις

 Η γνώμη μου είναι ότι οι λίρες είναι το καλύτερο νόμισμα που κυκλοφορεί στον  κόσμο αυτή την στιγμή.Πάντα διαχρονικά είχε την αξία του,την καλύτερη αξία.Τα χρηματικά ποσά που επενδύει κάποιος σε λίρες είναι απλά ,όλα.

Όλα τα λεφτά επένδυση σε λίρες.Απλώς κρατάς γιά ασφάλεια κάτι γιά να κινείσαι στην καθημερινότητά σου και τα υπόλοιπα τα κάνεις χρυσές λίρες που είναι άμεσα ρευστοποιήσημες και ο χρόνος και η εμπειρία έχουνε δείξει ότι η τιμή τους ανεβαίνει προς τα πάνω .

Δέν χάνεις,κερδίζεις.

Ακόμα και τα ακίνητα που λέγανε κάποτε δεν χάνουνε,έχουνε καταρεύσει.Ο χρυσός παγκόσμιο χρήμα αναγνωρισμένο από παντού.Καί η δύναμη του κράτους σε χρυσό.

Γιά να έχουμε την δύναμη που χρειαζόμαστε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε ρευστοποιήσει τα χρήματά μας όλοι και να τα έχουμε επενδύσει σε χρυσό.Είναι άμεσα ρευστοποιήσημα ότι και να συμβεί.

Οι πολιτικές αύριο το πρωί λένε-υποτίμηση του δολαρίου,υποτίμηση του ευρώ,έξω η Ελλάδα από το ευρώ-τελειώσαμε,τι γίνεται? Πώς ζείς?πώς λειτουργείς?Το μόνο που μπορεί να υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο χρυσός.

 

Γιώργος  Μ.  Μεγαλοασφαλιστής

Το ιδανικό είναι να αγοράζεις λίρες όταν η τιμή είναι συμφέρουσα.’Οταν η λίρα σάν μέταλλο π.χ. βγάζει 240 ευρώ και την πέρνεις 280 ευρώ δεν είναι συμφέρουσα γιά μένα.Την αγοράζεις όταν η προσφορά και η ζήτηση είναι να την πέρνεις σχεδόν σαν μέταλλο σύμφωνα με το ταμπλώ. Η λίρα σαν μέταλλο αυτή τη στιγμή(1.5.2013)βγάζει 252,ταμπλώ 262.Όταν είναι να φτάνει να την πέρνεις 280 και πιό πάνω τελικά συμφέρει να πάρεις μέταλλο (καθαρό χρυσό),αντί γιά λίρα.Γιατί να πληρώνεις 30 ευρώ καπέλλο?Γιατί η λίρα και το μέταλλο είναι το ίδιο πράμα.Αυτό για τον επαγγελματία.
“Οσο γιά τον ιδιώτη,εντάξει θα πάρει λίρα.Εγώ έχω φίλους που τους λέω»Όταν συμφέρει πάρε λίρα όταν δεν συμφέρει πάρε μέταλλο,και άν δεν βρείς να το πουλήσεις θα στο αγοράσω εγώ.»
Τώρα άν αγοράσει κάποιος λίρα,θα την αγοράσει με 30ευρώ καπέλλο και 30 και 40 και 50.Εγώ πιστεύω ότι αφού το μέταλλο έπιασε 45.000 ευρώ το κιλό,θα το ξαναπιάσει και θα το περάσει.Τώρα πότε θα το κάνει αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο χρυσός δεν πέφτει ποτέ,κάνει τα αυτά του αλλά πρίν 2 χρόνια είχε φτάσει 45 και θα τα ξαναφτάσει και θα τα ξεπεράσει.
Αυτή την περίοδο γιά μένα αξίζει κάποιος να αγοράζει μέταλλο και όχι λίρες,εκτός κι αν βρεί προμηθευτή με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
Μικρά,χρυσά,πλακάκια 24 καράτια,σφραγισμένα,δίνεις ένα μικρό ποσό και πέρνεις ένα πλακάκι.Εσύ άμα έχεις φίλους πρέπει
να τους τα λές.
Ιδιοκτήτης εργαστηρίου,χονδρέμπορος χρυσού

 

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια γι” αυτό το νόμισμα,τη χρυσή λίρα,αυτό το νόμισμα έχει ζήσει γενιές και γενιές και θα ζήσει πάλι γενιές και γενιές και θα προστατέψει πάλι γενιές και γενιές.
Ο νοών νοείτω

Πολυεθνική εταιρεία χρυσού

 

Μικρές πλάκες χρυσού