Μικρές πλάκες χρυσού(Chip Gold)με βάρη 1,2,2.50,5,10,20 γραμμαρίων για επένδυση και για δώρο

Είναι μικρές Gold bars,μικρές πλάκες χρυσού βάρους 1 γραμ,2.50 γραμ,5 γραμ,10 γραμ. και 20 γραμμαρίων. Είναι ένα επενδυτικό εργαλείο που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο.

Το Chipgold εκτός του ότι είναι ένα πιστοποιημένο κομμάτι χρυσού,μπορεί να υγροποιηθεί,αναγνωρίζεται διεθνώς,διαρκεί,πάντοτε έχει αξία,έχει κύρος,έχει φορολογικές διευκολύνσεις σε μερικές χώρες,είναι σχεδιασμένο να παίρνει το σχήμα μιάς κάρτας (με λογότυπο,φίρμα εταιρίας,φωτό ,κλπ).Μπορεί να γίνει υγρό.Ένα χρυσό κομμάτι με καθαρότητα 0.995,μπορεί ναnΜετατραπεί σε οποιοδήποτε νόμισμα οποιαδόποτε στιγμή.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά το Chipgold είναι πιο πολύτιμο και με περισσότερο κύρος σε σχέση με τα χρήματα. Είναι ένα πολύτιμο και εξαιρετικό δώρο για εταιρίες.σαν κάρτα μέλους,σαν δώρο στους συνεργάτες και στους συνεταίρους,σε σημαντικούς και αποκλειστικούς πελάτες,στο προσωπικό σε ειδικές περιπτώσεις,σαν μπόνους στο προσωπικό,σε διανομείς και πωλητές.Το Chipgold είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εργαλείο επένδυσης. 

 

Μετατρέπεται σε λεφτά σε οποιαδήποτε χώρα ακόμα και σε αυτές που το τοπικό σας νόμισμα μπορεί να μην αλλάζεται. Επιπλέον μπορείτε να το ανταλλάξετε σε χρήματα με την τρέχουσα τιμή του χρυσού.Είναι καθαρό χρυσό 0,995.Γι’αυτό η αξία του υπολογίζεται σε ουγγιές/δολλάριο και διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Χρυσού του Λονδίνου.Δεν έχει σημασία που βρίσκεστε στον κόσμο,μπορείτε να ανταλλάξετε το chipgold με την τρέχουσα τιμή στο εμπόριο.